Emma…

IMG_0791

Född på 70-talet. Bor med man och tre barn (-04, -06 och-10)  i ett hus med alldeles för stor trädgård för mina ogröna fingrar. Älskar att läsa och skriva och drömmer om att en dag få se mina böcker utgivna. Fast jag måste ju färdigställa dem då förstås. Jobb och barn har tagit all min tid i anspråk under lång tid och jag har alltför många påbörjade manus i min dator. Nu har jag påbörjat ännu ett barnboksmanus (9-12) och den här gången ska jag nå delmål ett. Nämligen att skriva klart det.

För att åtminstone skriva något varje dag startade jag den här bloggen,som i och för sig inte är en skrivarblogg och inte heller egentligen har någon särskild nisch. Här skriver jag blaj, humor och djupare tankar i en salig blandning, det beror helt på vilket humör jag är på! Häng med om du vill och lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Om du vill kontakta mig utöver kommentarsfältet;

emma.askling@gmail.com

Annonser

8 kommentarer till Emma…

 1. Hej Emma!
  Vilket härligt bloggnamn du har! Jag känner verkligen igen mig i det du skriver här. Jag startade min egen blogg i våras av samma anledning, och det har faktiskt hjälpt en del. Hoppas du når ditt delmål!
  /Liv

  • askemm skriver:

   Å, tack för det! Men visst hjälper det att hålla igång skrivandet, oavsett vad man skriver om! Jag kämpar på med delmål ett och har snart skrivit hälften. Den här gången kommer den bli klar, sedan hur lång tid det tar är en annan femma. Tyvärr behöver man ju sova också :o) det hade varit enklare annars. Men men, jag lär mig under tiden att allt inte måste gå på en dag. Ska titta in hos dig!

   • Kul att det går framåt för dig. Sakta men säkert är en betydligt skönare känsla än att det inte blir något gjort alls… Jag tar mig också framåt, en liten bit i taget. 🙂

 2. Kul! Roligt att följa! 🙂

 3. kenna skriver:

  En blogg som jag kommer att följa. Kul å se dig,det var längesen.
  Kram

  • askemm skriver:

   Ja, det var det verkligen! Välkommen hit iallafall :o) Kram

   • kenna skriver:

    Tänkte på dig i somras faktiskt när jag cyklade igenom åtvid:-). Kom till och med ihåg vägen upp till dina föräldrar. Ser framemot att få läsa dina böcker en dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s